Onze systemen

Voor elke ligplaats is een specifiek bootgaragesysteem ontwikkeld om aan de unieke eisen te voldoen. Afhankelijk van uw boot en ligplaats kan er een geschikt systeem worden gekozen. Elk systeem heeft een specifieke installatiemethode en kan op maat worden gemaakt, afhankelijk van de omstandigheden. Onze bootgaragesystemen zijn uitgerust met een handig rolsysteem, waardoor de ene helft van de garage gemakkelijk over de andere helft kan schuiven. Dit zorgt voor een ruime instap en maakt het eenvoudig om in uw boot te stappen en weg te varen.

 • Float Systeem

  SHORE

  Het Shore systeem is een volledig op de kade gemonteerd systeem dat ideaal is voor situaties waar u aan beide kanten van de kade of steiger vastigheid heeft, zoals in een insteekhaven. Voor dit systeem worden aan beide zijden van de kade unieke rolsystemen gemonteerd, die het mogelijk maken om de bootoverkapping soepel te verschuiven door middel van RVS gelagerde wielen in de rail.

 • Semi Float Systeem

  SEMI-FLOAT

  Het Semi-Float systeem is een uniek bootgaragesysteem dat aan de walkant of kade wordt gemonteerd, terwijl de andere zijde drijvend in het water wordt verankerd. Met dit systeem scharniert de bootgarage op de kade en kan deze meebewegen met de golven dankzij het speciale railsysteem. Dit betekent dat de bootoverkapping geen invloed heeft op verschillende waterstanden en de boot veilig opgeborgen kan blijven.

 • Float Systeem

  FLOAT

  Ons Float systeem is een volledig drijvend systeem voor bootgarages. Het systeem maakt gebruik van twee drijvers van hoogwaardig aluminium, waardoor de bootoverkapping deint met de golven en geen invloed heeft op hoog of laag water. Dankzij het unieke rolsysteem op deze drijvers kunnen de twee delen van de bootoverkapping gemakkelijk over elkaar heen schuiven. Het Float systeem is een perfecte oplossing voor boten die permanent in het water liggen en vereist weinig onderhoud.

Product informatie

 • Doek & kleuren

  Een bootgarage wordt voorzien van bisonyl PVC doek. Dit is een oer sterk pvc doek dat ook veel gebruikt wordt als vrachtwagendoek. Door het gebruik van dit PVC doek zijn alle kleurstellingen mogelijk. Groot voordeel van bisonyl PVC doek is dat het kleurvast, slijtvast en waterdicht is. Daarnaast heeft het een minimale levensduur van 15 jaar. Het PVC doek is gemakkelijk schoon te maken en schoon te houden.

 • Onderhoudsarm

  Door het gebruik van hoogwaardige materialen zijn de bootgarages onderhoudsarm. De constructie wordt vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Het unieke rolsysteem is voorzien van RVS gelagerde wielen.. En met het gebruik van bisonyl PVC doek blijft de bootgarage altijd functioneel en netjes.

 • Maten

  Door het gebruik van conische koppelingen in de constructie is de bootgarage in alle formaten leverbaar. Uw bootgarage wordt op maat gemaakt voor uw boot en situatie en maakt het mogelijk de garage aan al uw eisen te laten voldoen. Een lengte van 15 meter of een breedte van 5 meter is allemaal mogelijk door het unieke koppelsysteem in de constructie.

 • Walbevestiging

  Voor het bevestigen van een bootgarage maken wij gebruik van een uniek bevestigingssysteem waarbij de bootgarage een deugdelijke bevestiging krijgt aan de kade. Dit bevestigingssysteem glijdt in een behuizing van teflon dat gemonteerd zit op de drijver van de bootgarage. Doormiddel van deze behuizing kan de bootgarage blijven bewegen en heen en weer deinen met het water.

 • Rolsysteem

  Voor het gemakkelijk instappen in uw boot maakt de bootgarage gebruik van een ingenieus rolsysteem waardoor de éne helft over de andere helft heen schuift. Voor het bewegen van de constructie is een uniek rolsysteem ontwikkeld dat ervoor zorgt dat de bootgarage altijd gemakkelijk opengaat maar toch bestand is tegen alle weersinvloeden. Met het gebruik van RVS gelagerd kunststof wielen blijft de bootgarage altijd makkelijk en superlicht bedienbaar.

 • Demontabel

  Door de afmetingen van de bootgarages is transport van een bootgarage normaal gesproken bijna onmogelijk. Maar door het gebruik van een demontabel systeem kan de bootgarage vervoerd worden als een bouwpakket. De bootgarage wordt voorzien van conische koppelingen waarmee je de bootgarage gemakkelijk in en uit elkaar kunt halen. Dit maakt de bootgarage volledig demontabel.

 • Drijvers & kikkers

  Met het gebruik van aluminium drijvers, proberen wij zo verduurzaam mogelijk de bootgarage te realiseren. De bootgarage drijft op een geringe drijver van 14 cm breed en 22 cm hoog. Dit doen wij zodat bij veel gevallen de breedte van de bootgarage beperkt kan blijven. Het drijfvermogen van deze drijvers is voldoende om de gehele constructie te dragen in het oppervlaktewater.