Voordelen bootoverkapping

Ben jij op zoek naar een eenvoudige oplossing waarmee je jouw boot goed beschermt tegen invloeden van buitenaf? Dan is een bootoverkapping of bootgarage de perfecte oplossing. Met een BootGarage ligt jouw boot vrij van wind, regen, sneeuw en zon. Je hebt geen hoes of bootkap meer nodig en je kunt instappen en wegvaren binnen een minuut. We zetten de voordelen van onze bootoverkappingen graag even voor je op een rij.

Bescherming tegen weersinvloeden

Het weer is (zeker in Nederland) behoorlijk onvoorspelbaar. Regen, wind en zon kunnen schadelijk zijn voor de buitenkant van je boot. Op den duur kunnen de elementen leiden tot verkleuring, roestvorming of zelfs structurele schade aan je boot. Met een bootoverkapping van BootGarage behoren deze zorgen tot het verleden. Het biedt volledige bescherming tegen alle weersomstandigheden, waardoor je boot er altijd als nieuw uit blijft zien.

Makkelijk en snel in- en uitvaren

Jouw boot ligt met vier lijnen vast aan de kikkers gemonteerd in de bootoverkapping. Hierdoor vaar je binnen een minuut de boot uit de BootGarage. Als je weer terugkomt in de bootoverkapping, pak je de vier lijnen en leg je binnen enkele seconden de boot weer perfect op zijn plek. Door onze jarenlange ervaring in de maatvoering van de bootgarage weten wij precies welke afmetingen je nodig hebt voor het goed manoeuvreren van de boot onder de overkapping.

Minder ouderhoud

Doordat de boot minder last heeft van de weersinvloeden, heeft de boot ook uiteraard minder onderhoud nodig. Het teakdek verkleurt bijvoorbeeld minder snel en de boot is ook beschermd tegen bijvoorbeeld vogelpoep. Dit kan je boot snel aantasten, dus dat wil je altijd snel wegpoetsen. BootGarage voorkomt dat de vogelpoep op de boot belandt.

Veiliger tegen diefstal

In een afgesloten BootGarage is je boot beschermd tegen diefstal en vandalisme. Je kan het botenhuis voorzien van een slot, waardoor het bijna onmogelijk is om bij de boot te komen.

Heb je vragen?

We waarderen je interesse en staan klaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Heb je vragen, wil je graag meer informatie ontvangen over onze systemen of een offerte aanvragen?

Winterstalling is overbodig

Het winterklaar maken van jouw boot is kinderspel dankzij een bootoverkapping. Je hoeft alleen nog maar de motor te voorzien van antivries en kunt de boot met een gerust hart laten liggen in de winter. BootGarage functioneert hetzelfde als een brug en zorgt ervoor dat er zelden ijsvorming ontstaat onder en rondom het botenhuis. De winterstalling kan dus worden opgezegd en dat bespaart je veel kosten, zoals kraankosten en de stallingskosten per vierkante meter.

Onderhoudsarm en demontabel

Door het gebruik van hoogwaardige materialen is de BootGarage onderhoudsarm. De constructie wordt vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Het unieke rolsysteem is voorzien van RVS-gelagerde wielen. Dankzij het gebruik van bisonyl PVC-doek blijft de bootoverkapping altijd functioneel en netjes. Door het gebruik van conische koppelingen in de constructie is de overkapping in alle formaten leverbaar en vervoerbaar. De constructie is dan ook altijd demontabel.

Stijlvolle toevoeging aan je buitenruimte

Naast de praktische voordelen, voegt een bootoverkapping ook een vleugje stijl toe aan je buitenruimte. Bootoverkappingen van BootGarage zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, waardoor je de perfecte match kunt vinden bij jouw persoonlijke smaak. Door dit unieke concept wordt de bootoverkapping altijd passend gemaakt aan de situatie die het beste bij jou past.

Bootoverkapping van BootGarage

Onze bootoverkappingen zijn ontworpen met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak. Met onze oplossingen kun je met volle teugen genieten van al je watersportavonturen. Wij staan voor de kwaliteit van onze bootoverkappingen en geven dan ook maar liefst 5 jaar garantie op onze producten.

Bekijk onze projecten

Vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie over onze systemen? Of ontvang je graag vrijblijvend een offerte? Stuur gerust een bericht en wij reageren binnen 24 uur met een passend antwoord.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw