Bootgarage

Als trotse eigenaar van een boot wil je er natuurlijk voor zorgen dat jouw boot goed beschermd is tegen alle invloeden van buitenaf. Een bootoverkapping of bootgarage is de ideale oplossing, daarmee ligt jouw boot vrij van wind, regen, sneeuw en zon. Daarnaast heb je geen hoes of bootkap meer nodig, want de boot ligt volledig overdekt onder de BootGarage.

BootGarage, de beste bescherming voor jouw boot

Een boot is een waardevol bezit. Het is een droom voor velen om te genieten van de vrijheid op het water en mooie avonturen te beleven met familie en vrienden. Maar, de boot wordt in veel gevallen veel te weinig gebruikt. Het ongemak van het klaarmaken van de boot weerhoudt je ervan om een uurtje te gaan varen. Met een bootoverkapping van BootGarage ben je binnen een minuut klaar om te vertrekken. Doordat dit zo eenvoudig gaat, maak je veel sneller en vaker gebruik van jouw kostbare boot.

Float systeem

Float is een volledig drijvend systeem. Met dit systeem drijft de BootGarage op twee drijvers van hoogwaardig aluminium.

Semi-float systeem

Semi-float wordt gemonteerd aan de walkant/kade, waarbij de andere zijde van de BootGarage op een drijver in het water verankerd wordt.

Shore systeem

Shore wordt met een uniek rol-systeem gemonteerd op de steiger of kade. Dit systeem is geschikt als er aan beide zijden van de BootGarage een vaste kade en/of steiger is.

De voordelen van een bootgarage

Een BootGarage (in de volksmond bootoverkapping of drijvend boothuis genoemd) biedt veel voordelen. De grootste voordelen doen zich vooral voor in het onderhoud van de boot en het gemak bij vertrek. Geen moeilijke boothoes of bootkap die voor vertrek afgehaald moet worden. Je kunt de boot inladen en direct wegvaren, binnen een minuut ben je vertrokken. Daarnaast is jouw boot goed beschermd tegen weersinvloeden en biedt BootGarage bescherming tegen diefstal.

Productinformatie

Onderhoudsarm

Door het gebruik van hoogwaardige materialen is de BootGarage onderhoudsarm. De constructie wordt vervaardigd van hoogwaardig aluminium. Het unieke rolsysteem is voorzien van RVS-gelagerde wielen. Dankzij het gebruik van bisonyl PVC-doek blijft de bootoverkapping altijd functioneel en netjes.

Doek en kleuren

Elke BootGarage wordt voorzien van bisonyl PVC doek. Dit is een oersterk PVC-doek dat ook veel gebruikt wordt als vrachtwagendoek. Het doek is in vele kleuren verkrijgbaar. Het grootste voordeel van dit soort doek is de kwaliteit: kleurvast, slijtvast en waterdicht. Daarnaast heeft het een lange levensduur. Het doek is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Tevens is het mogelijk dit doek full-color te bedrukken en zo te voorzien van een opvallende of juist camouflerende print.

Op maat gemaakt

Door het gebruik van conische koppelingen in de constructie is de BootGarage in alle formaten leverbaar. Jouw bootoverkapping wordt op maat gemaakt en afhankelijk van jouw specifieke wensen en situatie is vrijwel alles mogelijk door het unieke koppelsysteem.

Walbevestiging

Voor het bevestigen van de BootGarage maken wij gebruik van een uniek bevestigingssysteem, waarbij de BootGarage een deugdelijke bevestiging krijgt aan de kade. Dit systeem glijdt in een behuizing van teflon dat gemonteerd zit op de drijver van de BootGarage. Dankzij deze behuizing kan de bootoverkapping blijven bewegen en heen en weer deinen op het water.

Rolsysteem

BootGarage maakt gebruik van een ingenieus rolsysteem, waardoor de ene helft over de andere helft heen schuift. Dit maakt het instappen in de boot gemakkelijker. Voor het bewegen van de constructie is een uniek rolsysteem ontwikkeld, dat ervoor zorgt dat de bootoverkapping altijd gemakkelijk opengaat, maar toch bestand is tegen alle weersinvloeden. Met het gebruik van RVS gelagerde kunststof wielen blijft de BootGarage altijd makkelijk en superlicht bedienbaar.

Drijvers en kikkers

Wij gebruiken aluminium drijvers om de BootGarage zo duurzaam mogelijk te realiseren. De BootGarage drijft op een geringe drijver van 14 cm breed en 22 cm hoog. De breedte van de BootGarage blijft op die manier beperkt. Het drijfvermogen van de drijvers is voldoende om de gehele constructie te dragen in het oppervlaktewater. Op de drijvers zijn aluminium kikkers gelast waar je de boot gemakkelijk aan vastlegt.

Vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie over onze systemen? Of ontvang je graag vrijblijvend een offerte? Stuur gerust een bericht en wij reageren binnen 24 uur met een passend antwoord.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw