Float systeem

(drijf-drijf BootGarage)

Ons Float systeem is een volledig drijvende BootGarage. Dit systeem verkopen wij het meest. Het maakt gebruik van twee drijvers van hoogwaardig aluminium, waardoor de bootoverkapping mee deint op de golven en hoog of laag water geen invloed heeft. Dankzij het unieke rolsysteem op deze drijvers kunnen de twee delen van de bootoverkapping gemakkelijk over elkaar heen schuiven.

Het Float systeem is de perfecte oplossing voor boten die permanent in het water liggen. Het systeem vereist weinig onderhoud. Het afmeren van de boot doe je aan de kikkers die geplaatst zijn op de aluminium drijvers. Hierdoor kun je vier vaste lijnen aan de bootoverkapping plaatsen, die het aanleggen van jouw boot gemakkelijker maakt.

Voordelen van een Float systeem

Levering en garantie

Met jaren ervaring en een magazijn met voorraad kunnen wij jouw BootGarage snel in productie nemen en binnen geringe tijd leveren. Het plaatsen van een BootGarage proberen wij altijd binnen een dag te realiseren, waardoor je dezelfde dag nog gebruik kunt maken van de BootGarage.

Wij werken alleen met hoogwaardige producten. Wij staan voor kwaliteit en geven daarom een garantie van maar liefst 5 jaar.

Bekijk onze projecten

Vrijblijvende offerte

Wil je graag meer informatie over onze systemen? Of ontvang je graag vrijblijvend een offerte? Stuur gerust een bericht en wij reageren binnen 24 uur met een passend antwoord.

3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw