Wij komen graag met u in contact.

Heeft u nog vragen?, wilt u graag meer informatie ontvangen over onze systemen? of vrijblijvende een offerte ontvangen? Stuur ons gerust een bericht en wij reageren binnen 24 uur met een passend antwoord.

De locatie is van belang voor het kunnen verzorgen van een correcte offerte.

Let op: We hebben vernomen dat er mogelijk technische problemen zijn bij het invullen en/of verzenden van uw gegevens. Wij raden u aan om eerst te proberen een andere webbrowser te gebruiken. Als dit geen positief resultaat oplevert, verzoeken wij u om telefonisch contact met ons op te nemen.

Belangrijk: De veiligheid van uw (persoonlijke) informatie heeft voor ons de hoogste prioriteit en zal te allen tijde met uiterste discretie behandeld worden.

  • 06 11 25 34 95
  • Liever Whatsapp? Geen enkel probleem.

  • Wij zijn standaard bereikbaar op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur en in het weekend alleen op zaterdag. Op reguliere zon- & feestdagen zijn wij gesloten. Mochten wij onverhoopt niet opnemen, spreek dan uw naam en telefoonnummer in, dan nemen wij z.s.m. contact op.

Over Bootgarage

Bootgarage.nl is een onderdeel van Slof Alubouw. Slof Alubouw maakt van het basisproduct aluminium een eindproduct naar wens van de klant. Denk hierbij aan aluminium casco bouw / boten en aluminium constructies.

Door de jaren heen is gebleken dat er een terugkomende vraag is naar duurzame aluminium constructies die een goede bescherming bieden voor uw boot. Inmiddels mogen we ons hierin wel de specialist noemen.

Om voor u als klant herkenning te geven in wat wij doen hebben we de bedrijfsnaam voor deze constructiebouw bootgarage.nl genoemd. Naast de jaren ervaring kunnen wij ook de kwaliteit garanderen en expertise bieden die gevraagd word van onze klanten.